Szerzői jogok

Minden jog fenntartva! A képek és szövegek akár részben, akár egészben csak a szerző (Hajdrák Tímea) engedélyével használhatók fel.

2010. október 2., szombat

Bambi Presszó

Viking és a többi teátrum fotós kiállításának megnyitója jó alkalom volt arra, hogy végre  legyen egy igazán jó közös napunk. Beültünk a Bambiba. Ez a hely a Bem tér egyik sarkában található a Batthyány tér és a Margit híd budai hídfője között félúton.  A terasztól eltekintve ez a kocsma megőrizte a 60-as évek szinte minden kellékét: piros műbőr székek, kerek asztalkák, mozaik borítású oszlopok, szanzavérák az ablakban. Két férfi vécé egymás mellett. Az ott dominózók szerint ez létszámarányos megoldás. A pincérnők ugyanolyan  undokak, mint a szockocsmákban szokás,  csak már nem hidrogénezik a hajukat. 2 korsó, egy pohár sör, egy pár debreceni zsömlével és egy bounty torta 2060 Ft borravaló nélkül. Van még házi krémes, virsli és melegszendvics. 

A férfi soviniszta és hangos törzsközönség, valamint a görény személyzet ellenére mi kitűnően  éreztük magunkat. A helyet a világörökség részévé kellene tenni, de a személyzet szólt, hogy fotózni tilos. Fagyöngy hiányzott, Viking,  Ági,  Kerekes Zsuzsi és Nagylátó pedig nagyon jó volt, hogy ott volt.

5 megjegyzés:

viKING írta...

De jó volt, minden ízével bűzével, bájával, bajával együtt, de főleg veletek! :)

Kerekes Zsuzsa írta...

Igen, nagyon örülök, hogy végre találkoztam Veletek, s külön öröm és meglepi volt, hogy Veled is Timi. :)
(ennyi fotótéma mellől ennyi fotós kép nélkül hogy jöhetett el? :) Még jó, hogy János azért fityiszt mutatott a szabályzatnak) :)

Hajdrák Tímea írta...

Szegény Jánoson nagy ezért a teher. :D

Vajda János írta...

Endre is hiányzott... :)
Nagy bizony Timi, egész vasárnap nyomta a vállam az állvány formájában :) Most meg, hogy mielőbb mutassak-mondjak valamit én is arról a napról.

Gyöngyi S.Faragó írta...

Sajnálom, hogy kimaradtam... :(
Mindenről a hétvége tehet, no meg egyes személyek... ;)