Szerzői jogok

Minden jog fenntartva! A képek és szövegek akár részben, akár egészben csak a szerző (Hajdrák Tímea) engedélyével használhatók fel.

2009. május 27., szerda

Cím nélkül


A múlt héten töröltettem magam a Magyar Fotós Bázisról. Kategórikusan kérték, hogy esküvői fotót ne töltsünk fel. Ezzel a dilettáns tulajdonosok azt mondják, hogy az esküvői fotográfia nem a fotográfia része. Dühöngök még mindig. Lehet, hogy ez is egy esküvői vagy családi vagy privát kép? Ki dönti el? A Magyar Fotó Bázis Operátor teamje? Ha feltöltöttem volna, törlik, mert menyasszonyi ruhában van rajta valaki? Szarok a magyar fotográfiára. Csinálom a dolgomat, ahogy akarom.

4 megjegyzés:

Mácsai Ferenc írta...

Timi drága!
Baszod, ha én így tudnék látni, meg fotózni, nagy ívben leszarnám, hogy néhány lökött számítástechnikus mit gondol az esküvői fotózásról. Gyönyörű amit csinálsz, nem csak ez a kép.

Gyöngyi S.Faragó írta...

Egyetértek, egyértelműen kedvenc :)
Amúgy meg nem féltelek, szerintem jól edződsz ! ;)

Piroska Klesitz írta...

Még jó, hogy csak most olvasom, hogy micsoda marhaságok történnek, mert így csak most szökik fel a hajtövemig a szemöldököm és szorul ökölbe a kezem...
Az esküvőfotózást úgy csinálni, mint te és még néhány kevesek, - hát az minden, csak nem a gagyiság rendje és a törölnivalók osztálya...
Én is azt mondom, hogy szarj rájuk nagy ívben. Aki ilyen kitételt tesz az a világ egy részét szeretné kizárni a világból. Márpedig minden része fontos és szép, különösen, ha valaki úgy látja, láttatja, mint te!
Gyönyörűek a képeid, mindenhol helye van, ahol az embereknek szeme van a látásra.

Hupján Attila fregoli írta...

Na hallod! Engem fel sem vettek:-))) Egyszer próbáltam, azért annyira nem komolyan. Most komolyan: na und!
Szeretünk bázistalanul is Timi!
f.