Szerzői jogok

Minden jog fenntartva! A képek és szövegek akár részben, akár egészben csak a szerző (Hajdrák Tímea) engedélyével használhatók fel.

2012. szeptember 12., szerda

Takács Zsoltnak sok szeretettel

Nagyon elhanyagoltam a személyes blogomat, és Ritáról nem is írtam ide. Máshová igen, de ide nem. Most újabb veszteség ért. Elhunyt Viking. Viking nekem jó kollégám, segítőkész barátom, és sorstársam is volt egyben. Nem szeretem a közhelyeket, viszketek a kötelező köröktől. Haragszom az univerzumra, a sorsra, Istenre, mindenkire, aki tehetett arról, hogy ez és még sok más így alakul. Annak ellenére, hogy semmiben sem hiszek, csak a vak véletlenben, remélem, hogy mégis van valami igazán jó hely is a világon, és akkor ott vannak, akiket eddig szerettem és elvesztettem, és mint az Angyalok városában ott állnak az óceán partján.

Tudod, Zsolt, nem biztos, hogy velem fogsz találkozni a mennyben, és valószínűleg, unatkozni is fogsz nélkülem! :D Úgy szeretném valami rohadtul viccessel elütni ezt az egészet! Sajnos megmarad bennem az elégedetlenség és a lázadozás, hogy kurvára nem volt ez fair! Nagy László sorai fejezik ki a legjobban, amit érzek: "Ó, aki csontra vesz fel inget, jéggel veri meg szemeinket." Sok puszi Timi1 megjegyzés:

urbannajacoba írta...

Casino Games for PC - DRMCD
Gaming games 진주 출장안마 in PC are all created 충청남도 출장샵 on a budget. 사천 출장마사지 It takes 보령 출장샵 only a few hours 여수 출장샵 to complete all the setup for your PC. In order to have the