Szerzői jogok

Minden jog fenntartva! A képek és szövegek akár részben, akár egészben csak a szerző (Hajdrák Tímea) engedélyével használhatók fel.

2010. december 20., hétfő

Free Geréb Ágnes - A börtön ablakában - Palya Bea és sokan mások

Ma este 5 órától gyermekei, unokái, barátai énekeltek Geréb Ágnes börtönének ablaka alatt, aki ma így ünnepelte születésnapját.


8 megjegyzés:

Mácsai Ferenc írta...

A tiszteletem a tiéd!

Mácsai Ferenc írta...

Ilyen helyen nem lehet valami "fényes" képeket készíteni, de azt gondolom, hogy a hangulatot, és a Geréb Ágnes iránti szeretetet jól tükrözi ez a képsor.:)

Hajdrák Tímea írta...

Ilyenkor egy dzsungelharcos veszik meg bennem. A később érkező fotósok rosszalló tekintete, káromkodása, rángatása, lökdösődése sem tántorít el a körbevizelt területemtől. :D Közeben vigyáznom kell arra is, hogy az egy méter magas gyertyás gyerekek ne gyújtsanak fel. :D

Unknown írta...

Drága Tímea! Eddig is nagyon tetszettek a fotóid, amiket Sz7-en, esküvőn vagy bárhol készítettél, de ez a sorozat könnyesen megható. Nem tudtam elmenni, és most lehetőséget kaptam arra, hogy megértsem Judit barátnőm beszámolójában a többször elhangzott, "nagyon megható volt" kitételt.:)

Unknown írta...

Mi ott voltunk kegnap!köszönjük a mesés képeket! megnézem a többi képedet is!

Vajda János írta...

Én is megemelem a szalmakalapom előtted, ha rajtam lesz. Tényleg minden elismerést megérdemelsz. Nem igazán vagyok képben ebben a dologban, igazából, nagyon nem is érdekel, de addig amíg a képeket nézem, azt hiszem érthetem, miről van szó, és talán ugyanazt is érzem, mint a riportalanyaid, meg Te...

Anikó írta...

Csodás képek, átjön számomra az ottani légkör hangulata. Szívem nagyon elönti a melegség a fotók nézegetése közben. Köszönöm!

Hajdrák Tímea írta...

Örülök és köszönöm mindenkinek.