Szerzői jogok

Minden jog fenntartva! A képek és szövegek akár részben, akár egészben csak a szerző (Hajdrák Tímea) engedélyével használhatók fel.

2010. november 11., csütörtök

Free Geréb Ágnes - Fáklyás felvonulás Geréb Ágnes kiszabadításáért 2010. november 8.





















8 megjegyzés:

Mácsai Ferenc írta...

Be gyógyult a szám. :-)
Fölül az esernyős, meg alulról a második nagyon tetszik.:)

Hajdrák Tímea írta...

Ez így nem jó. Olyan, mintha megkértelek volna, hogy fogd be a szádat, pedig nem kértelek meg. A képeket is lehet bírálni nyugodtan. A magam részéről nagyon örülök, hogy végre mozdul valami. A társadalom számomra érdekes módon elfelejti azt, hogy a gyerekeknek a nők adnak életet, és a legtöbb helyen ma is a nők dolgoznak a munkahelyükön és otthon is. Azt hiszem John Lenon mondta, hogy asszony a világ négere. Szóval én természetesnek tartom azt, hogy végre kérdezze meg valaki a világ négerétől, hogyan és hol szeretné világra hozni gyermekeit. Mindenki nagyon jól tudja, hogy most nagyon sok pénzért ezt a nőgyógyászok döntik el.

Mácsai Ferenc írta...

Ez meg így nem fair! Az előző bejegyzésnél már leírtam a véleményem. Azt gondolom, hogy akkor talán egyet értenék veled, ha nem látnék a képeiden egy pasit sem. De amíg a tv-nek egy pasi nyilatkozik, arra gyanakszom, hogy valami pénz lehet a háttérben. Esetleg elirigyelték a nőgyógyászok pénzét, és a "világ négereit" használják eszköznek! Ezért gondolom én, hogy egy mindenkitől független csoportnak, ha úgy tetszik egy bíróságnak kellene dönteni.
Azt hiszem két malomban őrölünk. Én a Geréb Ágnes körül kialakult "hisztiről", Te pedig a nők hátrányos helyzetének esetleges változásáról gondolkozunk.:)

Hajdrák Tímea írta...

Aki itt pénzhez ragaszkodik azok a nőgyógyászok a kórházakban. Nem elég, hogy egy csomó pénzt kér a szülésért olyan helyen, ahol a körülményeket nem ő biztosítja (használja a kórházat és a személyzetet), megindítja a szülést vagy megcsászároz, hogy odaérjen a délutáni teniszpartijára.

Mácsai Ferenc írta...

Nekem két lányom is született. Nem fogadtunk orvost, pénzünk sem volt rá. Viszont volt a kórházban több orvos is amikor szült a feleségem. A kisebbik lányommal veszélyeztetett volt ráadásul. Szóval pénz nélkül is világra akartak jönni, és nem szenvedtek semmiben hiányt a kórházban. Szerintem az a baj, hogy a nők azt hiszik, hogy a fölfogadott orvos garancia bármire is, és azt hiszik, hogy pénzükkel megvásárolják. Pedig nem!!! Gondolj csak bele, hány csóró család van akik nem tudnak orvost fizetni, és pont ott van a sok gyerek.

Hajdrák Tímea írta...

Szóval a nők tehetnek róla...

Mácsai Ferenc írta...

Szerintem nem. Vagy legalább is csak részben. A kevés pénzből rosszul gazdálkodó kórházak, a felelőtlen orvosok, és az "egyfajta magyar" gondolkozásmód elindítottak egy folyamatot, ami idáig fajult. Bár az az érzésem, hogy ez is még csak egy stáció. Az igazi probléma nem Geréb Ágnes bebörtönzésével vagy kiszabadításával fog megoldódni. Egyre inkább az a vélemény fogalmazódik a fejemben, hogy a legnagyobb veszteség akkor ért bennünket amikor elveszítettük az emberi tartásunkat, a személyre szabott tisztességünket, de ez már egy másik téma.:)
Imádlak.:)

Gyöngyi S.Faragó írta...

Nem tudom van e itt egyáltalán abszolut igazság... Mindenesetre hajlamosak vagyunk elkényeztetni s ezáltal elkényelmesíteni sokakat, legyen az férj, gyerek, vagy nőgyógyász, csak azért mert generációsan ezt a példát láttuk... aztán meg amikor tapasztaljuk a helytelen voltát, már szinte lehetetlen helyrehozni az egyensúlyt...