Szerzői jogok

Minden jog fenntartva! A képek és szövegek akár részben, akár egészben csak a szerző (Hajdrák Tímea) engedélyével használhatók fel.

2010. március 12., péntek

Nem nyomtak le a rüszük - a "legendás" Audrey Hapburn táska





A képeket Fagyöngy készítette. Azt mondta, hogy nem ezek a képek lesznek az évszázad legjobb fotói. Én meg mondtam, hogy vaze, én mindent megtettem. :) A képek a műtét után négy nappal készültek. Általában nehezebb nézni, amit müvelek, mint csinálni. Ezúttal nézni még mindig könnyebb lehetett, mint csinálni. Mérei azt mondta, hogy az életet intenzíven kell élni (nem az intenzív osztályon :D), és minden körülmények között életet kell teremteni. (Nem a szaporodásra, hanem a pezsgésre gondolt. :)
Köszönet Gyöngyinek mindenért. Köszönet Fregolinak is mindenért, és még a bátor kismalacért, aki szintén ott volt. És köszönet minden barátunknak, biztos vagyok benne, hogy működött a kollektív energia.

14 megjegyzés:

viKING írta...

Timi, ennek nagyon örülök, hogy nem nyomtak le a rüszük!
Az orvosi latin szakzsargon nem az erősségem, de gondolom valami nem jó dolog az a "rüszü". Mind1, a lényeg, hogy nem nyomtak le! :)

Vajda János írta...

Nem hát, mint mondtad: a kollektív energiák. Ez örömteli képsor és bejegyzés...

Zsolt meg nem volt katona, a rüszü az újonc. Jelen esetben a kezdők, tudatlanok az élet nagy dolgaiban :)

Gyöngyi S.Faragó írta...

Hát, igen... azok a szépséges kórházi egyenfények, amit a főnővér azonnal lenyom, ha meglátja, hogy valaki a kapcsolót rendeltetésszerűen használta véletlen :)) Nem sírjuk vissza őket ! ;)

viKING írta...

Igen, a trombocitopénia miatt nem lettem rüszü. :)
De hogy jön ide Audrey Hepburn?! Ő volt a főnővér! :)

Vajda János írta...

Zsolt, méghogy nem erősséged az orvosi szakzsargon :D Mi is az a trombita a cintányéron? :)

Névtelen írta...

Én is kisebb gondba vagyok a rüszük értelmezésével, de rüszük ide, rüszük oda, jó látni a mosolyt, amit nem sikerült a "szépséges kórházi fényeknek" sem elriasztaniuk!!
A továbbiakban csak rüszümentes egészséget kívánok kedves Tímea!
Kristina

Gyöngyi S.Faragó írta...

Timi, mondjuk inkább kollektív szeretetnek... :) Hogy milyen transzcendens erőknek köszönhető, ezt mindenki saját hite szerint gondolja, hisz szabad világban élünk, oly sok irányzat kapott mostanában lábra. A lényeg viszont amiben egyeznek, az a SZERETET, ami mindent legyőz.

Piroska Klesitz írta...

Timi, én is csak azt tudom mondani, hogy soha ne nyomjanak le, se rüszük se mások, és a mosolyt mindig szeretném látni az arcodon. No, és a hamisítatlan Timis tónusokat a hangodban, hogy annak mennyire örültem!! Nagyon szeretem ezeket a képeket, és köszönöm az elkövetőknek a kamera mindkét oldalán. :) Puszi! Piros

Hajdrák Tímea írta...

Köszönöm Kristina! Fogalmam sincs, hogy mi az a rüszü. Jánostól tudtam meg, hogy valakinek jelent valami konkrétat. :) A trombita a cintányéron pedig nagyon aranyos duma.
Gyöngyi: Természetesen a szeretetre gondoltam, csak nem akartam nagyon elérzékenyülni. :)
Piros, millió puszi neked is!

viKING írta...

Tudod János, a honvéd zenekarban van egy ilyen hibrid hangszer. :)

Na és akkor a következő játékosunk megmagyarázhatja a fenti mondatban elrejtett idegen szó (ál)jelentését. :) Egész jó móka ez! :)

Kerekes Zsuzsa írta...

Drága Timi, nagyon örülök, hogy jól vagy, és hogy senkisem nyomott le, gyógyulj hamar!! :)

Hajdrák Tímea írta...

Köszi, Zsuzsi! :)

Névtelen írta...

Kedves Timi!
Nem tudom, mit csináltak Veled a rüszük, de remélem, már teljesen jól vagy!!! Köszönöm a Vilinél adott puszit, jólesett. Úgy gondoltam, inkább itt köszönöm meg Neked. :) Szép napot (megrendeltem mára a napsütést)! Puszillak, Endrét üdvözlöm, a cicusokat simizd meg helyettem is.
HErika

Hajdrák Tímea írta...

Köszönöm Erika! Úgy örülök neked!!!